Despre Noi

Totul a început cu o idee ! Ideea de a crea un portal de informare unde utilizatorii pot interacționa direct cu afacerea dumneavoastră și nu numai !

Traim in secolul vitezei unde informatia face diferenta ! Imagineaza-ti cum ar fi sa ai acces la cel mai complex portal de informare din Romania. Oare ti-ai pus si tu intrebarile : Ce facem azi ? Ce facem in acest oras ? Cum ar fi sa pleci intr-o vacanta intr-un oras din Romania, iar orasul sa prinda viata ?! Patrunde in “sufletul” orasului cu un simplu CLICK ! Doresti o seara linistita intr-un restaurant sau poate sa petreci o noapte in cele mai bune cluburi?! Doresti o zi la spa sau poate la shopping ? Afla ultimele evenimente, noutati in timp real din zona in care vrei sa calatoresti!

Românii sunt pe locul al doilea in Europa la timpul petrecut pe internet, cu o medie de 18,6 ore săptămânal. Cu siguranță, social media face parte acum din rutina zilnică. Este o oportunitate extraordinară pentru a asigura afacerii tale o prezență inteligentă în mediul online. Dispunând de un număr foarte ridicat de utilizatori, este fundamental să gestionați adecvat o campanie de promovare Social Media și să atrageți potențiali clienți pentru business-ul dvs!

  • Oare ti-ai pus si tu intrebarile : Ce facem azi ? Ce facem in acest oras ?
  • Cum ar fi sa pleci intr-o vacanta intr-un oras din Romania, iar  orasul sa prinda viata ?!  Patrunde in “sufletul” orasului cu un simplu CLICK !
  • Doresti o seara linistita intr-un restaurant  sau poate sa petreci o noapte in cele mai bune cluburi?!
  • Doresti o zi la spa sau  poate la shopping ?
  • Afla ultimele  evenimente, noutati in timp real din zona in care vrei sa calatoresti!

Prin intermediul portalului de informare www.Rinfo.ro  vă putem promova afacerea, oferindu-le potențialilor clienți posibilitatea de a vă vizualiza serviciile si produsele.
Îmbinăm utilul cu plăcutul pentru a crea servicii personalizate in funcție de
necesitățile afacerii dumneavoastră.

Adaugă-ți locația pe hartă !
Fii activ ONLINE.

Echipa noastră  va crea profilul firmei oferindu-le clienților descrierea acesteia și posibilitatea de a vă cunoaște produsele sau serviciile comercializate.Atașate profilului vor fi : Adresa firmei, Numărul de contact, Coordonate GPS, E-mail, Link către site-ul sau pagina dumneavoastră de Facebook, etc, oferind clienților posibilitatea de a vă contacta in cel mai scurt timp.

Prezența online este vitală pentru orice afacere care își propune să crească în cel mai scurt timp și să fie competitivă in mediul virtual.Prin intermediul SOCIAL MEDIA  vom asigura o prezență online continuă țintind exact unde se afla și potențialii clienți, prezentandu-le beneficiile oferite de firma dumneavoastră. Social Media este o comunicare bidirecțională prin intermediul unor servicii online având ca scop final obținerea de PROFIT.

Clienții oricum își cheltuiesc banii, de ce nu ar face-o la tine ?

Astăzi campaniile de marketing targetate, clienții sunt mai interesati de ceea ce cred sau zic prietenii lor despre brandul tău. Pentru a rezista pe piață, afacerea ta trebuie să evolueze constant, sa se plieze noilor tehnologii și să fie în ton cu media.Scopul nostru este de a-ți aduce brandul la viată… să îi oferim acea atingere umană.Un brand căruia îi pasă și interacționează cu clienții.